KONTAKTA OSS, KLICKA HÄR!

remittera.nu@lakarkollegiet.se

Vad är remittera.nu?

Remittera.nuTM är ett verktyg utvecklat för att hjälpa oss läkare att finna rätt i utbudet med många olika alternativ att remittera våra patienter till för undersökningar och bedömningar. Tjänsten har varit aktiv sedan 2008/2009 och har många nöjda användare. Tanken är att läkaren enkelt skall kunna se vilka olika vårdgivare det finns och få en tillförlitlig uppfattning om väntetiden. Alla mottagningar som finns med har avtal med landsting/region., och visas här efter avstämning med region/landsting, respektive enhet, SKL och flera andra intressenter. En vidareutveckling för att samla så många kliniska användbara hjälpmedel, blanketter, skattningsskalor, regionala medicinska riktlinjer osv pågår löpande. Målet är - inget mer googlande för läkare!

Remittera.nuTM är en idé av Martin Fredriksson, Distriktsläkare. Väntetiderna uppdateras 1 gång per månad, datum för senaste uppdateringen syns till höger i sökresultatet.

Tjänsten remittera.nu tecknas som en prenumerationstjänst.
Tillgängligheten regleras med ett lösenord som ni får efter erlagd betalning. Minsta prenumerationstid är 3 månader, naturligtvis kan mer än ett kvartal bokas för optimal tillgänglighet. För att kunna bli upplagda som kund i systemet behöver vi Namn, organisationsnummer och fakturaadress samt en kontaktperson med epostadress samt gärna en alternativ epostadress att skicka ut aktuella lösenord till. Maila uppgifterna till remittera.nu@lakarkollegiet.se